BrumBassen 
ved Stine Tang Hansen

Den private pasningsordning i Brædstrup

Forsikring:

Alle børn i BrumBassen skal selv sørger for en ulykkesforsikring. (fuldstændig som ved det kommunale). 

Ingen refundering:

Hvis jeg bliver syg, eller i som forældre holder barnet hjemme på åbnings dage, er der ingen refusion. Ligeledes kraver kommunen heller ikke refundering af det kommule tilskud.

Tilladelser:

Ved indskrivning i den private dagpleje BrumBasse, vil der i pasnings aftalen være punkter til udfyldelse ang. div. tilladelser. Fx. Billeder, kørsel m.m

Ved indskrivelse i BrumBassen acceptere man samtidigt, at jeres barn må transporteres i ladcykel. Selvfølgelig altid spændt fast og med cykelhjelm.

Pasnings aftale:

Ved indskrivelse i dagplejen BrumBassen underskrives en kontrakt af begge partner.  

Sygedom:

I tilfælde af at jeg går hen og bliver syg, så jeg ikke kan passe børn. Vil i, endten aften før eller tidligt om morgen, blive ringet op. 


Syge børn:

Jeg modtager som hovedregl ikke sygebørn! 

Børnene skal som udgangspunkt kunne klare en almindelig dag i dagplejen uden problemer. Men i det omfang jeg kan, tilrettelægger jeg hverdagen efter hvordan børnene har det.

HUSK en hel dag i dagpleje, er som en fuld arbejdsdag for os andre.


Vikar:

BrumBassen har ansat Alis Jensen, som er tidligere dagplejer. Hun kommer i de tilfælde, hvor jeg skal til læge eller andet. Kun få timer af gangen. 

Det vil sige aldrig hvis jeg er syg og ikke kan arebjde.

Forældre vil altid få besked om dette.

Legestue:

En gang om ugen mødes jeg med 2 andre private dagplejer ude i Tønning-Trædens børnhave.  Her har vi mulighed for at lege på legepladsen, eller benytte børnehavens lokaler. 

Der er altid et glædelig gensyn med tidligere dagplejebørn.

Vi cykler derud i ladcyklen. Hvis vejret er dårligt, aflyser jeg.

Samarbejde:

Til dagligt har jeg at godt samarbejde med Mie Holdensen som har den private dagpleje Sommerfuglen. Sommerfuglen holder til på Vestergarde her i Brædstrup. 

Vi kender hinandens børn, og børnene kender hianden. Herved har de flere muligheder for at lege med flere på deres egen alder.

Derud over tager jeg på besøg ved nogle af de kommunale dagplejer, som jeg arbejdede sammen med, inden jeg gik privat.

Børnehave start:

Den måned hvor barnet bliver 3 år, starter det i børnehave. Hvis barnet skal i endten Eventyrhuset eller Tinggården vil jeg da altid tage på besøg. Ved start i Tønning-Træden sker overgangen helt naturligt, da barnet vil være van til børnehaven. 

Jeg vil med forældres acccept, "overdrage" barnet til den pædagoger, der skal være deres kontakt person det første stykke tid.

Søvn:

De helt små tilbydes et formiddagshvil, men selvføgelig afhængigt af hvornår de kommer. Af hensyn til hele gruppen, og dagen planlægning, vækkes de små senest ved 9 -9.30 tiden.

Normalt kan et barn godt undvære formiddagshvilet når de runder de. 12-13 mdr.  

Men jeg vudere altid hvert enkelt barn.